Live & Act Festival 2012

En guru, tusen ungdomar, Polens främsta kvinnliga bergsbestigare, en holländare på cykel från Nordkap till Sydkap, en indisk expert på andningstekniker. Vad har de alla gemensamt? Jo, jag hittade dem allihop på ”Live & Act Festival” som gick av stapeln i södra Polen under helgen den 20-21e juli. En festival som organiserats helt på ideell basis av ett antal personer engagerade inom Art of Living.

Mitt uppdrag under helgen var fantastiskt roligt; Jag höll två workshops i permakultur och satt även med i en paneldebatt. Det var så befriande att få vara hela Klara, att få prata både om permakultur OCH fridykning, min andra stora passion i livet.

 

Jag älskade varje minut tillsammans med det här stora gänget av personer som alla ville finna en väg till det goda livet. Vi pratade, skrattade, diskuterade, dansade och tiden flög iväg… vilken vacker helg!

Jag ser verkligen fram emot att få återvända till nästa omgång sommaren 2014 🙂

 

 

 

”This cake wants to fly!” ropade Art of Livings grundare och kastade tårta på publiken. I like!

//klara (som nu har lovat att simma över engelska kanalen tillsammans med bergsbestigerskan :))

Lämna ett svar