Sista rycket

Står i trädgården och planterar purjolökar. Känns fint att göra en sista ansträngning innan det blir tre veckor borta från plantorna. Hyresvärden svänger förbi och konstaterar oväntat glatt att det är trevligt att jag odlar i mina pallkragar, vilket får mig att lysa upp lite extra. Undrar om han vill ha en potatis till midsommar kanske?

Ikväll rullar jag och Emma ombord på färjan som tar oss till Kiel. Efter att ha spenderat helgen på Koster hos det underbara gänget på Kosters Trädgårdar har vi lite brått att till på söndag hinna fram till Sieben Linden, ungefär 85 mil från Göteborg. Vi fuskar lite med en båttur =)

Väskorna är snart packade med tält och nötter, Trangiat anpassat till mockabryggaren, cykeldatorn visar konstant på 143 km/h… livet är gött! Äntligen får vi ut och sträcka på benen igen och sommaren kickas igång på ett storstilat sätt med kursen ”Green Solutions for a Sustainable Living”. We like!

Lämna ett svar